Cum asortăm corect adidașii la un costum business?

#FLORENTINO DELURE
04.06.2021 4454

Cu toții am observat trend-ul din ultimile două sezoane în care tot mai mulți sunt văzuți pe străzi și mai ales în oficii fiind îmbrăcați la costum, dar încălțați în adidași. Dacă ați fost mirați, sau chiar și confuzi, venim să vă confirmăm că această “stranietate” pentru tot mai mulți devine o normă.

Principalele avantaje în asortarea costumului business cu o pereche de adidași casual sunt:

  • Creezi impresia de o persoană stilată ce atrage atenția la trend-urile curente ale industriei fashion, dar fără a ieși în evidență prea tare;
  • Transmiți societății mesajul: “Da, prefer să port ținute ce-mi evidențiază profesionalismul, dar am și curajul de a mă evidenția printr-un sentiment de non-conformism căci asortez articole opuse ca stil!”
  • Crești versatilitatea garderobei personale, căci adidașii îi poți asorta atât la un costum business în timpul săptămânii lucrătoare, cât și la o ținută casual pentru weekend.

Chiar și cu aceste avantaje puternice, o astfel de ținută prezintă și câteva particularități care-ți pot influența negativ ținuta integrală dacă nu vei ține cont de următoarele reguli simple, dar primordiale pentru succesul ținutei:

1. Alege adidașii de tip clasic

Da, adidașii de tip monk-straps, brogues și Oxford sunt cele mai potrivite perechi de încălțăminte casual ce se asortează impecabil cu un sacou casual și o o pereche de pantaloni tip Chinos sau chiar cu un costum strict structurat. Important e ca pantalonii costumului să fie ajustați corect după lungimea și lățimea piciorului. Evită însă adidașii de tip sport, sau mai bine zis, înnarmează-te cu ei doar cănd plănuiești să faci sport. 

2. Experimentează cu paleta de culori

Când îți alegi costumul, ieși din zona de confort și experimentează cu o culoare mai specială de bordo, navy-blue, sau nuanțe mai aprinse de verde și galben. La nivel de culori pentru adidași, rămâi la culoarea albă pentru a nu încărca prea mult ținuta integrală. Accentul va rămâne pe costum, pe curajul tău de a experimenta și pe cunoașterea aprofundată a regulilor vestimentare.

3. Poartă o astfel de ținută cu Încredere și Mândrie

Pentru ținuta costum-adidași, e primordial să arăți încrezut în tine și în decizia “intenționată” de a asorta la un costum anume o pereche de adidași. Mulțumită star-urilor Hollywood care au scos la suprafață ținuta costum-adidași, a fi văzut într-un astfel de look nu este doar un fenomen acceptat, dar chiar încurajat.

 

Iar acum, în cazul în care ai optat anterior pe varianta mai tradițională și nu ai îndrăznit să îmbini stilurile, întreabă-te dacă ai fi gata să o faci în cazul ținutei costum-adidași. Iar dacă nu, suntem foarte curioși să aflăm care ar fi motivul…? Suntem siguri că am putea să găsim împreună soluția perfectă.

Мы советуем вам прочитать:

КАК НОСИТЬ СМОКИНГ?

Смокинг или костюм типа Tuxedo – это предмет одежды, который всегда в моде, особенно если его носить на нужных мероприятиях. Это в основном предмет вечернего наряда, и он надевается на элегантные и торжественные мероприя...

Прочитайте больше
31.01.2019 10966

КАК ВЫБРАТЬ ПИДЖАК С Д...

Мужская мода довольно постоянна, в отличие от женской, и именно поэтому тенденции повторяются почти год за годом. Конечно, есть гениальные усовершенствования и модели, предложенные дизайнерами, но основа та же. В последн...

Прочитайте больше
31.01.2019 5062

CU FIECARE ARTICOL FLO...

     Actele de binefacere aduc o satisfacție sufletească fiecăruia dintre noi, astfel încât ajutând oamenii ce au cu adevărat nevoie putem să ne simțim mândri și responsabili devenind un exemplu de urmat.  În perioada 12...

Прочитайте больше
16.09.2019 1250

'complet_required_fields'

'form_send_success'

'incorect_format_email'

'nothing_found'