Cashmere Club - o colecție ce impresionează prin ținute și colaborări exclusiviste.

#FLORENTINO DELURE
29.10.2020 4399

Florentino Delure transpune eleganța, armonia, și simțul frumosului estetic în fiecare ținută, la fel cum o fac și ambasadorii noștri prin fiecare piesă de operă interpretată pe scenă. De cîțiva ani le-am creat ținute personalizate pentru orice tip de evenimente și în tot acest timp am simțit că suntem promotori ai aceluiși sistem de valori și tradiții. Efectiv, suntem încrezuti ca această relație de prietenie necesită în a fi consolidată în ceva mai intim și special.

Cu această ocazie, suntem mîndri să vă anunțăm noii brand ambasadori ai Florentino Delure - Valentina Nafornița și Mihai Dogotari.

Nafornita si Dogotari

“Atunci cînd îmbrac acest cashmere sau mătasă naturală, mă simt în largul meu. Mă simt foarte comfortabil și simt că nu trebuie să spun sau să demonstrez mai nimic. Orice ținută Florentino Delure își face efectul instantaneu.”

- Valentina Nafornița

Valentina Nafornita

“În Austria am cîntat la cîteva concerte în ținutele Florentino Delure și de fiecare dată cînd eram întrebat de brand-ul pe care îl port, mă simțeam mîndru să reprezint un brand atît de exclusiv din Moldova” 

- Mihai Dogotari

Mihai Dogotari

Valentina și Mihai sunt cîntăreți de operă de talie internațională și promotori ai frumosului, al culturii și a artei. Ei radiază un amalgam de sentimente pe care și noi, prin ținutele Florentino Delure, le intensificăm pentru fiecare client. Statornicia, demnitatea, grația și armonia - sunt doar cîteva valori de bază ce le îintruchipează aceste două personalități remarcabile.

Cu prilejul acestui nou și semnificativ capitol din istoria brand-ului Florentino Delure, ținem să vă anunțăm că lansăm și noua colecție Toamnă-Iarnă 2020/21 - Silk & Cashmere.

Nu ezitați să ne vizitați showroom-ul pe str. Alexei Șciusev, 80 sau să vă programați la o consiliere de imagine grătuită pentru a reuși să vă alegeți ținuta perfectă.

 

Florentino Delure Instagram

Facebook

www.florentinodelure.com

Мы советуем вам прочитать:

КАК НОСИТЬ СМОКИНГ?

Смокинг или костюм типа Tuxedo – это предмет одежды, который всегда в моде, особенно если его носить на нужных мероприятиях. Это в основном предмет вечернего наряда, и он надевается на элегантные и торжественные мероприя...

Прочитайте больше
31.01.2019 10850

Tricoul Polo, istorie...

     Polo T-shirt este una dintre cele mai fundamentale piese de îmbrăcăminte pentru bărbați. Odată cu începuturile pe terenurile de polo de la mijlocul secolului al XIX-lea, tricoul polo a evo...

Прочитайте больше
26.06.2020 5868

'complet_required_fields'

'form_send_success'

'incorect_format_email'

'nothing_found'