Despre Florentino Delure

Conceptul nostru  este mai mult decât un dress code… Fie că aveți nevoie de un costum special creat, de o cămașă făcută pe măsură sau de pantofi personalizați, Florentino Delure este soluția dumneavostră. Povestea unui produs de la noi începe cu o vizită în showroom-ul nostru și cu o discuție cu consultantul nostru, în care veți afla cum se face o ținută elegantă cu stil și de succes. Pentru că punem mare preț pe calitate, fiecare produs este creat in funcție de personalitatea și stilul de viață al fiecăruia dintre dumneavoastră. Cămășile noastre sunt realizate din țesături fine de bumbac, stofele pentru costumele clasice si de ceremonie poartă semnătura Vitale Barberis și Cerruti, având o istorie de peste 350 ani din țesăturile de lux ale Italiei, iar pantofii sunt realizați din cele mai rafinate selecții de piele, în atelierele creatorului italian Luciano Partelli.

Florentino Delure este dedicat tuturor celor care țin la eleganță si rafinament pentru propria ținută vestimentară. Showroom-ul nostru crează costume ready-to-wear, made-to-measure si bespoke, utilizând țesături de calitate înaltă 100% fabricate în Italia. Pe lângă toate acestea oferim servicii de Fashion Consulting si After Care (reparații și ajustări) la nivel înalt.

Excelenta măiestrie in arta vestimentară, calitatea țesăturilor, o mare atenție pentru detalii in combinație cu eleganța atemporală, transformă costumul tău într-o operă de artă ceea ce a și  permis brand-ului Florentino Delure să se afirme in timp și să devină unul din cele mai importante brand-uri pe piața Moldovei.

Conceptul Florentino Delure își deschide ușile pe data de 8 Decembrie 2014. Ceea a început ca o mică idee despre un brand mare „fabricat acasă”, a devenit acum un showroom de succes in centrul capitalei. Succesul Florentino Delure se naște din energia pozitivă și curiozitate, combinate cu un stil de viață bazat pe „De ce nu?”

Fiecare piesă semnată Florentino Delure este gândită de un grup de profesioniști care țin la calitatea înaltă a țesăturilor unite printr-o măiestrie extraordinară dând naștere unei creații vestimentare unice: elegantă si confortabilă cu garanția unui preț corect și stabil. Astfel, Florentino Delure reprezintă viziunea orientată atât spre lux, cât si spre starea de bine.

Florentino Delure promovează individualitatea prin opțiunea de a vă crea propriul său costum, propria cămașă și proprii pantofi, punând la dispoziție stofe italiene de înaltă calitate și o multitudine de variante de culori si de imprimeuri. Florentino Delure este expresia sintetică a aspectelor fundamentale ale modei masculine.